Презентација компаније „CRH“ у нашој школи (фото)

Дана 17.01.2020. одржана је презентација компаније „CRH“ у нашој школи, у школској лабораторији за испитивање бетона. Презентацији су присуствовали ученици другог разреда-грађевински техничари за лабораторијска испитивањаи, ученици првог разреда – оператери основних грађевинских радова и наставници Милан Ђенадић, Милоје Симанић и Биљана Милосављевић.

Представници компаније, упознали су још једну нову генерацију ученика са активностима интернационалне компаније „CRH” у нашој земљи, која иначе послује у још тридесетак земаља широм света. Презентовали су рад своје цементаре у Поповцу, близу Параћина, као и три фабрике бетона у Крњачи, Добановцима и Земуну.

Нарочито су истакли рад у њиховим лабораторијама, где се испитије цемент и друге компоненте бетона, као и сам бетон, јер је то посао за који се школује грађевински техничар за лабораторијска испитивања.

Компанија  “CRH” већ три године донира опрему за школску лабораторију за испитивање бетона, и организује посету својој фабрици цемента и бетона за ученике смера гр.техничара за лаборат.испитивања. На обострано задовољство наставићемо и даље нашу сарадњу у области едукације наших ученика и припреми за обављање послова будућег позива.

 

Наставник, Биљана Милосављевић, дипл.грађ.инж.