Стипендирање и запослење ђакa Грађевинске школе у Београду (фото)

Пренето са https://www.bvk.rs/

На позив директора Београдског водовода и канализације Драгана Ђорђевића, група од 14 ђака средње Грађевинске школе у Београду, заједно са њиховим професором, упозналa се са руководством ЈКП „Београдски водовод и канализација“ и сазнала најважније информације о раду и пословању нашег Предузећа. Циљ посета је био да се ученици, са смера – руковалац грађевинском механизацијом – у Грађевинској школи, упознају са условима стипендирања Београдског водовода и канализације, током последње године школовања, уз обављање стручне праксе у нашем Предузећу.

Овом приликом директор ЈКП БВК Драган Ђорђевић представио је ђацима своје најближе сараднике као чланове руководства нашег Предузећа, и ближе их упознао са директорима појединих сектора и њиховим професионалним задацима и надлежностима.

Ђацима Грађевинске школе дата је могућност да током последње школске године обављају стручну праксу као помоћници руковалаца грађевинскe мeханизације, а да по завршетку школовања буду запослени у Београдском водоводу и канализацији, великом и значајном сиситему у Београду. Они су упознати и са потенцијалним радним обавезама и одличним условима рада на новој механизацији, будући да је возни парк ЈКП БВК последњих година скоро у потпуности обновљен.

Сви ученици Грађевинске школе које је угостио директор Предузећа, исказали су заинтересованост за Програм стипендирања и запослења у Београдском водоводу и канализацији. Захваљујући овом Програму, ђаци ће добити шансу да све оно што су научили у теорији примене и у доброј пракси злата вредној.