CRH у школи (фото)

Дана 14.12.2018. одржана је презентација компаније „CRH“ у нашој школи, у школској лабораторији за испитивање бетона. Презентацији су присуствовали ученици одељења II-1 и наставници Блаженка Ђумић, Милоје Симанић и Биљана Милосављевић.

Представници компаније, упознали су ученике са активностима интернационалне компаније „CRH” у нашој земљи, која иначе послује у још тридесетак земаља широм света. Презентовали су рад своје цементаре у Поповцу, близу Параћина, као и две фабрике бетона у Крњачи и Добановцима.

Нарочито су истакли рад у њиховим лабораторијама, где се испитије цемент и друге компоненте бетона, као и сам бетон, јер је то посао за који се школује грађевински техничар за лабораторијска испитивања.

Компанија  “CRH” већ две године донира опрему за школску лабораторију за испитивање бетона, и организује посету својој фабрици цемента и бетона за ученике смера гр.техничара за лаборат.испитивања. Било је разговора и о могућности запошљавања наших свршених ученика, па се надамо да ће  наша сарадња бити још успешнија.